Skip to main content

Patricia Khodabaks

Fysiotherapeut, oedeemtherapeut, registerpodoloog en praktijkeigenaar

_D7B4846In 1987 heeft Patricia haar diploma behaald aan de academie voor Fysiotherapie Leffelaar. Aanvankelijk was zij in dienstverband in de Staatsliedenbuurt werkzaam en daarna heeft zij zich in 1992 als eigenaar/maatschaplid van Fysiotherapie Hoofdweg aangesloten bij Jolanda en Annemiek. Het werken met de diversiteit aan patiënten in deze wijk inspireert haar. Naast het verbeteren van houding/beweging middels de moderne actuele kennis en apparatuur, ziet zij massage als belangrijk onderdeel van de behandeling. De aanvullende opleidingen die ze heeft gedaan zijn met name gericht op de voet- en voetgerelateerde-klachten.
Vanaf 2013 is Patricia tevens werkzaam als Registerpodoloog, aangesloten bij Stichting Loop.

E-mail: patriciakhodabaks@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer: 59034114704
AGB code registerpodoloog: 90047579

Specialisaties:

 • Algemene Fysiotherapie
 • Hyperventilatie behandeling
 • Medical Taping
 • Oedeemtherapie
 • Ontspanningstherapie
 • Podologie

Annemiek Overmars

Master geriatriefysiotherapie, Master Fysiotherapie bij mensen met chronische ziekten, met als uitstroomrichting Hart-, Vaat- en Longen en praktijkeigenaar

Annemiek OvermarsIn 1986 heeft zij samen met Jolanda Smits de praktijk geopend aan de Hoofdweg. Na haar studie fysiotherapie is ze de opleiding Geriatriefysiotherapie en de cursus Thuiszorgfysiotherapie gaan volgen. In 2013 heeft zij, na een 3-jarige opleiding, het Masterdiploma van de opleiding ‘Fysiotherapie bij mensen met chronische ziekten uitstroomrichting Hart-, Vaat- en Longen’, behaald. Voor de eindthesis van deze opleiding heeft zij wetenschappelijk onderzoek uitgevoerd voor ClaudicatioNet. Naast het behandelen van patiënten in de praktijk, individueel en in groepsverband, komt ze ook voor behandeling bij mensen aan huis. Voor Fysiotherapie Hoofdweg is Annemiek aangesloten bij de netwerken; Chronisch ZorgNet, Long Revalidatie Netwerk Amsterdam (LORNA) en ParkinsonNet. Daarnaast is zij aangesloten bij de Vereniging Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie.

E-mail: annemiekovermars@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer:  89034660004

Specialisaties:

 • Algemene fysiotherapie
 • Fysiotherapie bij mensen met chronische ziekten
 • Geriatriefysiotherapie
 • Hart-, Vaat- en Longfysiotherapie
 • Neurorevalidatie
 • Revalidatie voor patiënten na COVID
 • Osteoporose, vallen en breken
 • Reumafysiotherapie
 • Thuiszorgfysiotherapie

Jolanda Smits

Fysiotherapeut, Master bekkenfysiotherapie en praktijkeigenaar.

_D7B4930In 1982 heeft Jolanda haar diploma fysiotherapie behaald aan de SAFA (Stichting Academie Fysiotherapie Amsterdam). Aanvankelijk heeft ze 4 jaar in een particuliere praktijk gewerkt. In 1986 is ze samen met Annemiek Overmars gestart met Fysiotherapie Hoofdweg. Door de jaren heen is Jolanda door het volgen van verschillende opleidingen zich gaan specialiseren in bekken- en bekkenbodemproblematiek. U kunt bij haar terecht met klachten die verband houden met het bekken, lage rug en de bekkenbodem.Ze begeleidt ook vrouwen met zwangerschapsgerelateerde klachten en is zwangerfit docent. In 2013 heeft zij de 3-jarige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond.
Inmiddels (2017) heeft ze de Post-hbo opleiding seksuologie bij het RINO in Utrecht afgerond waardoor ze zich extra heeft gespecialiseerd in seksualiteitshulpverlening. In het kader daarvan is ze lid van Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie (NVVS)

E-mail: jolandasmits@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer: 19035053504

Specialisaties:

 • Algemene fysiotherapie
 • Bekkenfysiotherapie
 • Zwangerschapsbegeleiding; zwangerfit docent
 • seksualiteitsdeskundige

Laura Florissen

Fysiotherapeut en Master kinderfysiotherapie

Laura-Florissen-fysiotherapie-hoofdwegSinds januari 2014 is Laura werkzaam voor Fysiotherapie Hoofdweg. In 2012 heeft zij haar opleiding fysiotherapie afgerond aan Avans Hogeschool te Breda. In juni 2016 heeft Laura haar Master kinderfysiotherapie behaald. Voor haar afstudeeronderzoek heeft zij onderzoek gedaan naar armkracht bij kinderen met cerebrale parese. Laura is gespecialiseerd in de behandeling van kinderen met problemen in de motorische ontwikkeling, orthopedische klachten, sensorische informatieverwerking, spannings- en ademhalingsklachten, astma, huilbaby’s en baby’s met een voorkeurshouding. Laura behandelt kinderen in de praktijk, aan huis en tevens heeft zij een samenwerking met de Tijl Uilenspiegelschool, IBS Al Maes en de IBS Al Wafa voor de behandeling van schrijfproblemen op school.

E-mail: kinderfysio@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer: 49915782804

Specialisaties:

 • Algemene Fysiotherapie
 • Kinderfysiotherapie
 • Sensorische informatieverwerking
 • Ontspanningstherapie
 • Astma

Daem Miltenburg

Fysiotherapeut

Daem Miltenburg

Na het afronden van de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam in 2016 is Daem werkzaam geweest in een particuliere praktijk in Amsterdam Zuidoost. Nu sinds Maart 2022 Werkzaam bij Fysiotherapie Hoofdweg. Tijdens en na zijn studie is Daem werkzaam geweest in een FysioFitness centrum. Naast hands-on fysiotherapie vind Daem het dan ook belangrijk mensen te helpen zelfstandig een gezondere leefstijl te vinden. Naast Fysiotherapie Hoofdweg werkt Daem nog in een praktijk voor Fysiotherapie in Weesp.

E-mail: daemmiltenburg@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer: 99911895904

Specialisaties:

 • Algemene fysiotherapie
 • Dry needling

Maggie Onofri

Fysiotherapeut en Master kinderfysiotherapie

Maggie Onofri

Sinds september 2021 is Maggie werkzaam bij fysiotherapie Hoofdweg. Zij is oorspronkelijk Italiaans en in september 2013 is ze naar Nederland verhuisd om fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam te studeren. In 2018 is ze de opleiding Kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam begonnen en die inmiddels in 2021 afgerond.

Maggie is geïnteresseerd in het kind in al zijn facetten en bevorderd de motoriek zowel als het optimale functioneren van het kind op school en thuis. Om deze reden is ze ook reflexenintegratie therapeute. Reflexen liggen aan de basis van de ontwikkeling van een kind en wanneer deze op de juiste manier ontwikkelen, groeit het kind uit tot een persoon die sociaal emotioneel cognitief en motorisch in balans is. Heeft het kind moeite met de motoriek of moeite met leren zwemmen, fietsen of koprollen, heeft last van angsten, heeft het moeilijk om op school stil te zitten of te concentreren, leren lezen, rekenen of schrijven. Dat kan het zijn dat er nog actieve reflexen aanwezig zijn die de ontwikkeling van het kind verstoren. Daarnaast is Maggie verder opgeleid in het behandelen van baby’s met voorkeurshouding, met zintuiglijke verwerkingsproblemen, huilbaby’s, onrustige baby’s, en baby’s die overstrekken. Zij is ook werkzaam op de OBS multatuli. Kinderen met orthopedische klachten of sportblessuren behandelt ze ook heel graag.

E-mail: kinderfysio@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer: 99923738304

Specialisaties:

 • Kinderfysiotherapie
 • Kinderorthopedie
 • Baby’s met voorkeurshouding, onrustige baby’s, huilbaby’s of baby’s die moeite hebben met slapen

Robin Post

Fysiotherapeut

Robin PostSinds juli 2022 is Robin werkzaam bij Fysiotherapie Hoofdweg als algemeen fysiotherapeut. Robin is de ”allrounder” van de praktijk. Hij gelooft in behandelingen waarin de oorzaak van de klacht wordt achterhaald, de ervaren klachten worden verminderd en om begeleiding te bieden ter preventie van mogelijke terugval. Dit door een combinatie van hands-on fysiotherapie en oefeningen die in de praktijk zelf of thuis uitgevoerd kunnen worden. Voor Fysiotherapie hoofdweg is Robin aangesloten bij Chronisch ZorgNet met een specialisatie in COPD en Covid-19 en Perifeer Arterieel Vaatlijden,.

E-mail: robinpost@fysiohoofdweg.nl

BIG-nummer:89931362904

Specialisaties:

 • Algemene fysiotherapie
 • COPD
 • Perifeer Arterieel Vaatlijden
 • Revalidatie voor patiënten na COVID

Max van Raaij

Fysiotherapeut, Master manuele therapie i.o.

Max van Raaijin 2019 is Max afgestudeerd aan THIM Hogeschool voor Fysiotherapie te Nieuwegein (Utrecht). Hij is bij veel voetbal- en hockeyclubs werkzaam geweest in de regio Amsterdam en het Gooi. Max heeft na zijn studie in verschillende particuliere praktijken gewerkt en sinds januari 2021 is hij werkzaam bij Fysiotherapie Hoofdweg. Sinds september 2021 doet hij de 3-jarige Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort, dit is een specialisatie voor pijnklachten in de gehele wervelkolom en gewrichten. Max is sinds 2020 ook Dry Needling therapeut. Zijn vrije tijd besteed hij graag aan sport. Hij is wekelijks bezig met fitness, hockey, hardlopen en padel. Een bijdrage kunnen leveren in het herstel van uw beweegprobleem is voor hem de drijfveer in zijn werk.

E-mail: maxvanraaij@fysiohoofdweg.nl
BIG-nummer: 19926757804

Specialisaties:

 • Algemene Fysiotherapie
 • Dry needling